Make-up van UNG

UNG Cosmetics

Ung_model_klein

UNG is Deens voor jong. Deense mode en vormgeving is eenvoud met oog voor detail. Hoewel de naam en uitstraling aan Scandinavië doen denken, is UNG een puur Nederlands merk. We leveren een breed assortiment producten, vanzelfsprekend van topkwaliteit, met hoge concentraties pigmenten en getest door professionals. We letten streng op het productieproces, reduceren gebruik van grondstoffen en maken geen gebruik van dierproeven.

UNG is het make-up merk dat je helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken.

UNG_Display_2

Bij UNG staat het individu centraal. UNG is ontwikkeld vanuit de basisgedachte van de visagie: mooie gelaatstrekken accentueren en minder mooie aspecten camoufleren. UNG adviseert en helpt om bij elke gelegenheid, bij elke outfit de juiste visagie te kiezen. Want een goede eerste indruk, of er gewoon elke dag goed uitzien, wil iedereen en helpt ook om lekker in je vel te zitten en je zekerder te voelen in alles wat je doet. UNG wil helpen de eigen sterke punten te accentueren. UNG vindt dat make-up een uiting van je eigen expressie zou moeten zijn.

Wij vinden persoonlijke stijl belangrijker dan modetrends. Het assortiment van UNG make-up is daarom ook volledig afgestemd op de kleurenanalyse van de seasonal methode. Alle oogschaduwen, lipsticks etc. zijn volgens deze methode ingedeeld in lente-, zomer-, herfst- en winterkleuren.

UNG_kleuren