Nieuws

21 december 2021

Lieve klanten,

Tijdens de persconferentie van 18 december j.l. is bekend gemaakt dat ook de schoonheidssalons t/m 14 januari 2022 helaas dicht moet blijven. Ik hoop iedereen weer gezond en wel en hopelijk in januari weer te mogen begroeten en te voorzien van een heerlijke behandeling.

Heb je producten nodig of zijn ze bijna op, deze zijn te bestellen. Stuur mij een berichtje dan kun je ze komen ophalen of ik kom ze persoonlijk bij je bezorgen. Zodra het weer mogelijk is, neem ik persoonlijk contact op om een nieuwe afspraak te maken.

Ik wens jullie fijne en gezonde feestdagen.

Lieve groetjes, Stoffelien


24 februari 2021

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM, is 10s Beautysalon weer geopend vanaf 3 maart 2021.

In verband met de regelgeving rondom de openstelling van schoonheidssalons treft u hier informatie aan waar 10s Beautysalon zich aan confirmeert.


14 december 2020

Lieve klanten,

Tijdens de persconferentie van 14 december is bekend gemaakt dat ook de schoonheidssalons t/m 19 januari 2021 helaas dicht moet blijven. Ik hoop iedereen weer gezond en wel en hopelijk in januari weer te mogen begroeten en te voorzien van een heerlijke behandeling.

Heb je producten nodig of zijn ze bijna op, deze zijn te bestellen. Stuur mij een berichtje dan kun je ze komen ophalen of ik kom ze persoonlijk bij je bezorgen. Zodra het weer mogelijk is, neem ik persoonlijk contact op om een nieuwe afspraak te maken.

Ik wens jullie fijne en gezonde feestdagen.

Lieve groetjes, Stoffelien


4 november 2020

       


4 augustus 2020


7 mei 2020
In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM, is 10s Beautysalon weer geopend vanaf 19 mei 2020.

In verband met de nieuwe regelgeving rondom de openstelling van schoonheidssalons treft u hier informatie aan waar 10s Beautysalon zich aan confirmeert.


16 maart 2020
Lieve klanten,

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM, ben ik genoodzaakt mijn salon tijdelijk te sluiten. De richtlijnen zeggen o.a. dat we minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden. Dat is met mijn behandelingen niet mogelijk.

Ondanks alle hygiënische voorzorgsmaatregelen is nauw contact met mensen nu niet raadzaam en neem ik mijn verantwoordelijkheid. Zodra het weer mogelijk is, neem ik persoonlijk contact op om een nieuwe afspraak te maken.

Stoffelien van Baal
10s Beautysalon


10s Beautysalon geeft een glimlach cadeau aan vrouwen met kanker

Onderdeel van de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van
stichting Look Good Feel Better

‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 450 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl.
Deze actie duurt de hele maand februari.


Nieuwe behandeling bij 10s Beautysalon!

 • Absolute youth behandeling (70 min.) van Thalion.
  Een nieuwe en intensieve anti-ageing behandeling om rimpels te bestrijden.
  De opvullende en gladmakende actie verminderd zichtbaar de verouderings-verschijnselen.

  Gebruikmakend van een serum, masker en dagcreme met 3 hyaluronzuren (van verschillend moleculair gewicht) in combinatie met een specifieke massage wordt de collageen aanmaak gestimuleerd, ziet het gelaat er ontspannen en gehydrateerd uit en worden rimpels opgevuld.

Serum absolute youthFoto Algo Lift
        Resultaat: het gelaat heeft een heldere teint en ziet er jonger en frisser uit.


10s Beautysalon maakt nu gebruik van Lycon Precision waxing.

Lycon Precision waxingis de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. Ook jij hebt recht op een behandeling met de natuurlijke, heerlijk geurende wax van Lycon.
Banner-lycon-wax-roze

Meer informatie is te vinden op Waxen of te verkrijgen in de salon.


Nieuwe behandeling bij 10s Beautysalon!

 • Bindweefselmassage
  Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogd de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.
  Bindweefselmassage gezicht

  Meer informatie is te vinden op Bindweefselmassage of te verkrijgen in de salon.

Actie “Geef een glimlach cadeau” (februari 2018)

Afgelopen week heb ik mijn 5e en laatste verwenmoment mogen geven.
Wat een lieve, mooie en vooral sterke vrouwen lagen in mijn stoel.
Even een ontspannen moment, even genieten en met een glimlach naar huis.
Maar alle 5 hebben mij ook een glimlach gegeven!
Dank jullie wel hiervoor.
Volgend jaar doe ik zeker weer mee!

   Beautymoment

      Met een kadootje voor thuis, om nog na te genieten.

  Bloemen van klant
      En een mooie bos bloemen als bedankje gekregen.


Mooi krantenartikel over 10s Beautysalon in De Eendracht van 17 januari 2018

Persbericht 10sB


10s Beautysalon geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van
stichting Look Good Feel Better

imageVmK

‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 300 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl.
Deze actie duurt de hele maand februari.


Nieuwe behandelingen bij 10s Beautysalon!

 • Cupping
  Een langzame en ontspannende massage, met gebruik van een siliconen cup, voor lichaam en gelaat: stimuleert de doorbloeding en aanmaak van collageen en elastine, afvoer van afvalstoffen, vermindert rimpels, lijntjes en cellulite, maakt verklevingen los, etc.
  Cupping-5-kl             Cupping-1-kl
 • IBX
  Herstelt beschadigde nagels en maakt natuurlijke nagels sterker.IBX-1

Meer informatie is te vinden op onze website en is te verkrijgen in de salon.


Tarieven 2018

Per 1 januari 2018 worden enkele prijswijzigingen doorgevoerd. Deze zullen worden vermeld op de prijslijst 2018.


Wij staan zondag 11 juni op het Waterfestijn Ypenburg. Speciaal voor bezoekers van onze stand hebben wij extra aanbiedingen op behandelingen en producten.
Waterfestijn_klein
Kom gezellig langs!


      Kerstmarkt


In De Eendracht van 30 november 2016 staat een interview met Stoffelien van Baal over 10s Beautysalon.

10sB in krant


Sint-Kerst

Op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau?

10s Beautysalon heeft mooie, feestelijke tasjes met 2 producten van Thalion voor lichaam of gelaat inclusief een cadeaubon ter waarde van 5 euro!

Leuk om te geven maar ook leuk om te krijgen!

Cadeaubon_verpakt_v2

Een cadeaubon van 10s Beautysalon is een leuk idee voor de komende feestdagen! Het bedrag is door u zelf te bepalen.

De bon wordt feestelijk (Sint of Kerst) ingepakt met leuke verrassingen.


UNG Cosmetics

Vanaf half november werkt 10s Beautysalon met de make-up van UNG Cosmetics. UNG is het make-up merk dat je helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. De producten van UNG Cosmetics zijn tevens te koop. Meer informatie onder tabblad UNG of kom gezellig bij mij langs in de salon.

UNG_Display_2


ANBOS

ANBOS logo

Per 1 oktober 2016 is 10s Beautysalon aangesloten bij de ANBOS.
ANBOS is de brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.


Verjaardagsfeestje

Op 20 mei jl. heb ik op het verjaardagsfeestje van mijn lieve buurmeisje alle 6 meisjes een peel-off masker gegeven en de nagels gereinigd en gelakt.
Super gezellig!

Cato-2   Cato-4Cato-3    Cato-5

Wil je meer informatie over wat de mogelijkheden zijn voor zo’n verjaardagsfeestje? Neem dan contact op met Stoffelien van Baal op 06-55748788 of stuur een mail naar info@10sbeautysalon.nl