Gelaatsbehandelingen

Thalion Flash Beauty (40 min.)
Een compacte gelaatsbehandeling om de huid een boost te geven en in goede conditie te houden. De behandeling wordt aan ieder huidtype aangepast.

Gelaat

Thalion Intense Nutrition (70 min.)
Een voedende gelaatsbehandeling die het vochtgehalte van de huid herstelt. Deze behandeling verbetert de elasticiteit en verstevigt de huid.

Thalion Infinite Gentleness (70 min.)
Behandeling van de gevoelige en overgevoelige huid. Het zorgt voor een langdurig vochtbehoud, verzacht en kalmeert de gevoelige en overgevoelige huid. Het is een kalmerende behandeling die de huid tot rust brengt.

ThalionCocktailEnergetique

Thalion Extreme Purity (70 min.)
Een zuiverende behandeling van de vette huid met problemen. Het normaliseert de talgsecretie, verfijnt de huidstructuur en trekt verwijde poriën samen.

Thalion Hydralift (70 min.)
Een intensieve anti-aging behandeling om rimpels en huidverslapping tegen te gaan. Uw teint krijgt reeds vanaf de eerste behandeling haar jeugdige uitstraling terug.

Thalion Absolute Youth (70 min.)
Een behandeling die rimpels en fijne lijntjes vervaagd. De massage stimuleert de collageen aanmaak en geeft het gelaat een ontspannen uitstraling. Het gelaat is gehydrateerd, heeft een heldere teint en ziet er jonger en frisser uit.

Thalion Facial Oxygen Booster voor de man (60 min.)
Ontspannende gelaatsbehandeling, speciaal voor de man!