Nagels – IBX

Algemene informatie over IBX
IBX is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat dient om de beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken. IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken, waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX-1

IBX is enig in zijn soort. Dit doordringende en versterkend systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

ibx certificaat

 

 

10s Beautysalon is gecertificeerd in
het toepassen van IBX behandelingen.

 

Versteviging van natuurlijke nagels
Zonder IBX is het nauwelijks mogelijk om klanten, die zwakke, kwetsbare nagels hebben, mooie lange natuurlijke nagels te geven. Voordat de nagel genoeg kan groeien is de nagelplaat al beschadigd. De laagjes van de nagelplaat laten los of er brokkelen stukjes af of er ontstaan scheurtjes. IBX zorgt ervoor dat de nagel sterk genoeg is om lang te groeien én mooi te blijven. Als er nog geen beschadigingen zijn, hoef je voor deze behandeling alleen IBX te gebruiken.

Herstel van beschadigingen
Voor het herstellen van beschadigingen gebruik je IBX Repair. Het is voldoende om allen de beschadigde plek met IBX Repair te behandelen. Wel dien je bij elke behandeling met IBX Repair vervolgens de hele nagel met IBX te behadelen. Het aantal behandelingen dat nodig is om een beschadiging te herstellen, is afhankelijk van de aard en omvang van de beschadiging.

Resultaat IBX

Bescherming onder soak-off gel
Als je IBX wilt gebruiken als beschermingslaag onder soak-off gel, dan behandel je de hele nagel altijd eerst met IBX Repair en vervolgens met IBX. In dit geval maakt de combinatie van IBX Repair en IBX de bovenste lagen van de nagelplaat tot één geheel, waardoor beschadigingen ten gevolge van het verwijderen van Gel Polish tot het verleden behoren.

Dadi’ Oil
Om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en de nagelriem, worden de nagels met Dadi’ Oil nabehandeld. Dadi’ Oil is een verzorgende olie, het brengt drie gecertificeerde, organische oliën samen. Avocado, olijf en jojoba werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi’ Oil bevat bovendien natuurlijke vitamine E, een krachtige anti-oxidant. Tenslotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking. Dadi’ Oil kan ook gebruikt worden bij bijv. kleine wondjes, rimpeltjes, exceem, psoriasisnagels, blaren, brandwonden en kalknagels.

dadi oil

IBX in het kort
Het IBX systeem:
• versterkt slappe en dunne nagels
• vermindert witte vlekken
• egaliseert ribbels/groeven
• herstelt splijtende nagels
• herstelt schilferige nagels
• hydrateert droge nagels
• verbetert de kleur en het uiterlijk van de nagel
• onzichtbaar aan de buitenkant
• geschikt voor dames én heren!

IBX-4

Voor wie is IBX geschikt?
IBX is geschikt voor dames en heren die de conditie van de natuurlijke nagels willen verbeteren en de nagels willen versterken. Het is geschikt voor personen die geen nagellak (nagelverharders) en kunstnagels kunnen dragen vanwege bijv. hun werk. Het product is onzichtbaar aan de buitenkant.
IBX werkt IN de nagel en ligt niet OP de nagel. IBX is ook zeer geschikt voor nagelbijters en dames en heren die veel met handen in het water zitten zoals kappers (IBX werkt waterafstotend).

Frequentie van IBX behandelingen
1 – Wekelijks
• Beschadigde en zeer dunne nagels
• Loslatende en schilferende vrije randen
• Ernstig gegroefde en brosse nagels
• Na het verwijderen van producten

2 – Elke twee weken
• Nagels die onderweg zijn naar herstel
• Problemen met nagelgroei
• Telkens bij het afwerken en weer aanbrengen van gellak

3 – Elke drie/vier weken
• Nagels in goede conditie houden
• Levensduur nagellak verlengen
• Mooie natuurlijke nagels met of zonder nagellak

Omdat de conditie van de natuurlijke nagels bij iedereen verschillend is, zullen ook de resultaten en mate van herstel bij iedereen anders zijn. Het is belangrijk om op tijd terug te komen voor een IBX herstelbehandeling.
Ook persoonlijke verzorging en dagelijkse bezigheden hebben invloed. Het dagelijks gebruik van Dadi’ Oil nagelriemolie is absoluut noodzakelijk! Het aflakken van de nagels met een zeer sneldrogende base en top coat wordt sterk aangeraden. Gebruik hiervoor de Lumos base en top coat. Zowel de Dadi’ Oil (vanaf €6,95) als Lumos base en top coat (vanaf € 6,95) zijn verkrijgbaar bij 10s Beautysalon.

Tips voor langer mooie nagels
Nagels moeten naar de gewenste lengte worden gevijld en niet geknipt.
Gebruik altijd handschoenen bij werkzaamheden in de tuin.
Gebruik altijd handschoenen tijdens het schoonmaken met schoonmaakmiddelen
Gebruik altijd handschoenen tijdens het werken met chemicaliën.